BASTA! Kennismakingsavonden Seizoen 2021-22

Je bent van harte welkom op de BASTA! Kennismakingsavonden voor seizoen 2021-2022.
Op 8, 15 en 29 september 2021 vanaf 20:00 in Pand-P, Leenderweg 65 in Eindhoven

Op 3 gezellige avonden kun je in PAND-P kennismaken met de vereniging, onze leden en nieuw geïnteresseerden en word je geïnformeerd over de plannen van onze regieploeg.

Om met alle regisseurs wat dieper in te kunnen gaan op zijn/haar plannen en het stuk dat gemaakt zal worden, is het nuttig om alle 3 de avonden aanwezig te zijn. Dit is echter niet strikt noodzakelijk om je te kunnen inschrijven als lid aan het eind van de kennismaking.

Vanzelfsprekend verwachten van een ieder dat men op de hoogte is van en zich houdt aan de dan geldende basisregels m.b.t. COVID-19.

Persoonlijke Gegevens

Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om je op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen m.b.t. de kennismakingsavonden voor dit seizoen. Wanneer je na de kennismaking besluit geen lid te worden, worden je gegevens binnen 1 maand na afronding van de kennismaking verwijderd. 

Op het inschrijvingsformulier kun je aangeven of we je email-adres mogen toevoegen aan onze mail-lijst waarmee we je op de hoogte kunnen houden van verenigingsnieuws, onze voorstellingen en kennismaking in latere seizoenen. 

Ja, ik schrijf me in voor de BASTA! Kennismakingsavonden op 8, 15 en 29 september 2021

Powered by BreezingForms

© Toneelvereniging BASTA! 2021